logo JUJU

Recensies

« Omdat ik geen enkele standaard trouwring leuk vond heeft mijn man uiteindelijk een afspraak bij Juliette gemaakt. Vanaf moment van binnenkomen tot het ophalen van de ring een geweldige ervaring. Ik wilde een aparte, maar geen extravagante ring, en dat is precies wat je me gegeven hebt. Je luisterde fantastisch, hielp met fijne adviezen, hebt de ring gratis nog even weer opgepoetst een half jaar later vlak voor we trouwden. Ik zou je aan iedereen aanraden! Vriendelijk, professioneel, kundig, creatief en iemand die haar vak kent en hiervan geniet. »

Fenke, Zwolle

« Juliette heeft het cadeau dat ik van mijn man en kinderen voor mijn vijftigste verjaardag kreeg tot leven gebracht: drie prachtige verfijnde gouden ringen met elk een andere kleur steen. Juliette heeft vanaf de eerste kennismaking in haar warme en gezellige atelier alle rust en tijd genomen om met elkaar van gedachten te wisselen over de ringen en heeft daarbij mijn wensen heel goed aangevoeld en vertaald. Het resultaat is prachtig en ik ben er heel blij mee. Een bijzonder fijne ervaring die ik iedereen die geniet van een vakkundig en handgemaakt persoonlijk sieraard van harte gun! Ik kom heel graag nog eens terug! Dank je wel Juliette. »

Milena, Baarn

« Lieve Juliette
Mijn schoondochter en ik kwamen met een heel speciaal verzoek naar je toe, wetende dat jij je vak verstaat.
Een ring met een ruimte voor de as van een stilgeboren kindje.
We kregen alle tijd om het verdrietige verhaal aan je te vertellen. Daarom en door je creativiteit heb je precies aangevoeld wat de wens van mijn schoondochter was.
We waren dan ook ongelofelijk blij met het mooie, bijzondere sieraad wat je heb gemaakt.
Bij het ophalen van de ring nam je weer alle tijd voor mijn zoon en schoondochter.
Wat een warm en liefdevol mens ben je.
Heel veel dank voor alles en vooral heel veel succes met je creatieve vak.
Liefs
Anne »

Anne van Ginkel, Huis ter Heide

« Lieve Julliette,
Wat ben je een fijn, warm en relaxed mens. Je stelde mij en mijn mama zo op ons gemak. Het voelde als thuis bij jou! En wat maak je prachtige dingen. Ik ben enorm blij met de mooie ringen. Bij jou rondsnuffelen is relaxed, vrijblijvend en voelt ontspannen. Dank voor je hulp en gastvrijheid!
Groetjes, Femke »

Femke Hoekstra, Den Bosch

« Juliette heeft voor ons prachtige trouwringen gemaakt. Ze luisterde naar wat we wilden en gaf ons goed advies. Elke dag genieten we van onze ringen. Dankjewel!! »

Heleen, Bunschoten

« Prachtig! Juliette heeft van de trouwringen van mijn ouders een nieuw sieraad ontworpen. Zo gelukkig met het mooie creatieve ontwerp en met het resultaat. Echt heel gelukkig mee. »

Inge, Utrecht

« JUJU Juliette's Juwelen staat voor mij voor INSPIRATIE CREATIEF PERSOONLIJK KLANTGERICHT UNIEK VAKMANSCHAP! Heel blij met de waardevolle persoonlijke sieraden uit haar atelier. »

AM, Zeist

« Juliette heeft van een bestaande witgouden ring, een prachtige en subtiele nieuwe ring met diamant gemaakt. Ik had iets in mijn hoofd, en het resultaat is mooier dan dat. Dat komt omdat Juliette echt meedenkt en door haar kennis en expertise het verschil weet te maken. Ik kom zeker terug, Juliette haar stijl gecombineerd met haar vakmanschap levert geweldige sieraden op. Haar atelier is een heerlijke plek waar je samen met haar tot mooie dingen komt, dank Juliette! »

Marrit, Zeist

« Juliette heeft 3 prachtige ringen voor mij gemaakt met 3 ronde cabuchon stenen in prachtige groen tonen. Er zijn 2 oude ringen in verwerkt, zodat ik ook deze weer kan dragen. Het was een leuke zoektocht om samen tot een bijzonder resultaat te komen. Dankjewel Juliette voor je inspiratie en persoonlijk advies! »

Sandra,, Zeist

« Voor mijn 50ste verjaardag heeft Juliette een prachtige ring gemaakt, samengesteld uit een oude bestaande dierbare ring en aangevuld met een fraaie maansteen. Juliette heeft in dat proces heel fijn meegedacht en is vooral heel enthousiast geweest! Ik draag de ring iedere dag met veel plezier. Dankjewel Juliette!!! »

Titia, Zeist

« Juliette heeft mijn dierbare samengestelde verlovingsring die mij te groot was geworden, aangepast tot een prachtige nieuwe samenstelling. Het zijn dezelfde ringen, maar nu met een geheel nieuwe uitstraling. Bovendien geeft ze hierin de ringetjes uit mijn kindertijd verwerkt. Zó bijzonder, iedere dag weer blij als ik ze draag! »

Anoniem, Zeist

« Juliette heeft al meerdere ringen voor mij gemaakt en ze zijn altijd even mooi. Zij is een echte vakvrouw en heeft oog voor schoonheid! Sieraden van JuJu zijn persoonlijk en op maat! »

Cherida, Zeist

« Parelketting met mooi slot laten vermaken naar parelarmband. Tevens mooie parelketting en -hangers laten maken van apart soort parels:lichtgrijs/parelmoer, bijzonder kleureffect. In enthousiasme bijzondere brede zilveren ring laten maken met maansteen omringd door rose goud. Contact prettig, kundig. Juliette luistert goed en dit vertaalt zich in een creatief product. Kortom: ik ben een zeer tevreden en blije klant. Irene Graeff »

Anoniem, VINKEVEEN

« Al jaren had ik de zegelring van mijn overleden vader in een la liggen. Ik wilde hem zo graag dragen, maar hij is veel te grof voor mijn hand en ik durfde hem nooit af te geven bij een juwelier. Met Juliette ben ik gaan zitten in haar eigen atelier en zij heeft er een prachtige stijlvolle vrouwen zegelring van gemaakt in combinatie met zilver. Hierdoor veel moderner en mijn smaak en als ik naar de ring kijk zie ik ook de herinnering aan mijn vader. Dank je wel Juliette voor je tijd en creatieve talent! Ik draag de ring dag en nacht!! »

Jolanda Ebens-van Raamsdonk, Houten

« De samenwerking met Juliette Kleinhans was erg prettig. Ik wilde iets speciaals en dit heeft zij voor mij gemaakt, precies zoals ik het wilde.
Een echte aanrader! »

Anoniem

« We hebben al meerdere sieraden bij Juliette gekocht en ze zijn allemaal prachtig!
Echt vakmanschap met als resultaat unieke sieraden. »

Anita, Zeist

Hier kunt u uw eigen recensie achterlaten.

Naam (optioneel):
Uw woonplaats (optioneel):
E-mail:
Uw recensie: