logo JUJU

Recensies

« Juliette heeft een prachtige hanger van de bijzondere tandjes van en voor onze dochter gemaakt. Het fijne vond ik ook dat ze ontwerpen heeft laten zien in verschillende prijsklassen en niets heeft gepusht. Onze dochter koos voor de duurste en dat was ook absoluut de mooiste. Ze is er heel blij mee en heeft er speciaal haar kleding op uitgezocht die ze aanhad bij haar promotie, waar het cadeau voor was, zodat de ketting goed zou uitkomen!
Dank voor je mooie werk. »

Rineke, Zeist

« Een sieraad uitzoeken bij Juliette is voor mij elke keer weer een feestje! Met haar warme en persoonlijke aandacht, creativiteit, expertise en enorme vakmanschap komen we altijd tot een prachtig kado waar ik enorm blij mee ben en iedere dag met heel veel plezier draag, dank dank Juliette! Liefs Marianne »

Marianne, Zeist

« Juliette heeft onze trouwringen ontworpen. Ze luisterde goed naar onze wensen en kwam met een uniek ontwerp. Met heel veel plezier dragen wij elke dag onze trouwringen. Ook heeft ze prachtige oorbellen! Aanrader. Dank Juliette »

Monique, Velp

« Juliette creëert een uniek sieraad, passend bij jouw situatie. Haar mooie mix van vakmanschap, zorgvuldigheid en warmte voel je terug bij het dragen. Een sieraad van haar is écht een cadeau, iedere dag opnieuw. Dankjewel Juliette! »

Nicole, Bilthoven

« Vakkundig, smaakvol en klantgericht, je bent het allemaal, Juliette. En je bent nog zoveel meer... Het is een feest om bij jou in de 'snoepwinkel' te mogen zijn op die unieke historische plek midden in Zeist. Wat je nieuw maakt, of vermaakt zit steengoed in elkaar. Een ding is duidelijk: jij werkt vanuit je hart! X »

Saskia, Zeist

« Samen met Juliette heb ik, de afgelopen Kerst, voor mijn twee dochters en de twee oudste kleindochters bijzondere sieraden uitgezocht!
Juliette is een toegewijde en empathische persoon die veel tijd besteedt aan het luisteren naar je wensen.
Ook kijkt ze naar het karakter van de persoon in kwestie en geeft suggesties welk sieraad het beste zou passen. Voor de twee kleindochters heb ik twee prachtige armbandjes van toermalijn uitgezocht met een sterretje van parelmoer.
Mijn oudste dochter kreeg een zwart kort facet geslepen spinel collier met gouden druppel.
Voor de jongste dochter zochten we samen een fantastisch grijs/groen facet pyriet collier uit met gouden druppel.
Alle juwelen waren een groot succes bij de diverse “ dames”.
Rest mij nog te zeggen dat ik bijzonder dankbaar ben voor de tijd en de kundige suggesties die Juliette aan me besteedde.
Deze goudsmid is een aanrader. »

Joyce Pot-Günther, Zeist

« In 2021 kreeg ik van mijn man een prachtig collier met een mooie hanger en dit jaar heb ik daaraan een ander hanger gekregen. Tevens heeft Juliette een prachtige hanger gemaakt voor mijn man uit erfstukken en voor mij een armbandje. In het gezellige atelier van Juliette voelden wij ons snel op ons gemak en met haar warme persoonlijkheid en deskundig advies en vakmanschap heeft dit alle keren geresulteerd in prachtige en zeer persoonlijke sieraden die ons zeer dierbaar zijn! Dank je wel nogmaals Juliette; wij komen zeker weer terug! »

Linda, Zeist

« Omdat ik geen enkele standaard trouwring leuk vond heeft mijn man uiteindelijk een afspraak bij Juliette gemaakt. Vanaf moment van binnenkomen tot het ophalen van de ring een geweldige ervaring. Ik wilde een aparte, maar geen extravagante ring, en dat is precies wat je me gegeven hebt. Je luisterde fantastisch, hielp met fijne adviezen, hebt de ring gratis nog even weer opgepoetst een half jaar later vlak voor we trouwden. Ik zou je aan iedereen aanraden! Vriendelijk, professioneel, kundig, creatief en iemand die haar vak kent en hiervan geniet. »

Fenke, Zwolle

« Juliette heeft het cadeau dat ik van mijn man en kinderen voor mijn vijftigste verjaardag kreeg tot leven gebracht: drie prachtige verfijnde gouden ringen met elk een andere kleur steen. Juliette heeft vanaf de eerste kennismaking in haar warme en gezellige atelier alle rust en tijd genomen om met elkaar van gedachten te wisselen over de ringen en heeft daarbij mijn wensen heel goed aangevoeld en vertaald. Het resultaat is prachtig en ik ben er heel blij mee. Een bijzonder fijne ervaring die ik iedereen die geniet van een vakkundig en handgemaakt persoonlijk sieraard van harte gun! Ik kom heel graag nog eens terug! Dank je wel Juliette. »

Milena, Baarn

« Lieve Juliette
Mijn schoondochter en ik kwamen met een heel speciaal verzoek naar je toe, wetende dat jij je vak verstaat.
Een ring met een ruimte voor de as van een stilgeboren kindje.
We kregen alle tijd om het verdrietige verhaal aan je te vertellen. Daarom en door je creativiteit heb je precies aangevoeld wat de wens van mijn schoondochter was.
We waren dan ook ongelofelijk blij met het mooie, bijzondere sieraad wat je heb gemaakt.
Bij het ophalen van de ring nam je weer alle tijd voor mijn zoon en schoondochter.
Wat een warm en liefdevol mens ben je.
Heel veel dank voor alles en vooral heel veel succes met je creatieve vak.
Liefs
Anne »

Anne van Ginkel, Huis ter Heide

« Lieve Julliette,
Wat ben je een fijn, warm en relaxed mens. Je stelde mij en mijn mama zo op ons gemak. Het voelde als thuis bij jou! En wat maak je prachtige dingen. Ik ben enorm blij met de mooie ringen. Bij jou rondsnuffelen is relaxed, vrijblijvend en voelt ontspannen. Dank voor je hulp en gastvrijheid!
Groetjes, Femke »

Femke Hoekstra, Den Bosch

« Juliette heeft voor ons prachtige trouwringen gemaakt. Ze luisterde naar wat we wilden en gaf ons goed advies. Elke dag genieten we van onze ringen. Dankjewel!! »

Heleen, Bunschoten

« Prachtig! Juliette heeft van de trouwringen van mijn ouders een nieuw sieraad ontworpen. Zo gelukkig met het mooie creatieve ontwerp en met het resultaat. Echt heel gelukkig mee. »

Inge, Utrecht

« JUJU Juliette's Juwelen staat voor mij voor INSPIRATIE CREATIEF PERSOONLIJK KLANTGERICHT UNIEK VAKMANSCHAP! Heel blij met de waardevolle persoonlijke sieraden uit haar atelier. »

AM, Zeist

« Juliette heeft van een bestaande witgouden ring, een prachtige en subtiele nieuwe ring met diamant gemaakt. Ik had iets in mijn hoofd, en het resultaat is mooier dan dat. Dat komt omdat Juliette echt meedenkt en door haar kennis en expertise het verschil weet te maken. Ik kom zeker terug, Juliette haar stijl gecombineerd met haar vakmanschap levert geweldige sieraden op. Haar atelier is een heerlijke plek waar je samen met haar tot mooie dingen komt, dank Juliette! »

Marrit, Zeist

« Juliette heeft 3 prachtige ringen voor mij gemaakt met 3 ronde cabuchon stenen in prachtige groen tonen. Er zijn 2 oude ringen in verwerkt, zodat ik ook deze weer kan dragen. Het was een leuke zoektocht om samen tot een bijzonder resultaat te komen. Dankjewel Juliette voor je inspiratie en persoonlijk advies! »

Sandra,, Zeist

« Voor mijn 50ste verjaardag heeft Juliette een prachtige ring gemaakt, samengesteld uit een oude bestaande dierbare ring en aangevuld met een fraaie maansteen. Juliette heeft in dat proces heel fijn meegedacht en is vooral heel enthousiast geweest! Ik draag de ring iedere dag met veel plezier. Dankjewel Juliette!!! »

Titia, Zeist

« Juliette heeft mijn dierbare samengestelde verlovingsring die mij te groot was geworden, aangepast tot een prachtige nieuwe samenstelling. Het zijn dezelfde ringen, maar nu met een geheel nieuwe uitstraling. Bovendien geeft ze hierin de ringetjes uit mijn kindertijd verwerkt. Zó bijzonder, iedere dag weer blij als ik ze draag! »

Anoniem, Zeist

« Juliette heeft al meerdere ringen voor mij gemaakt en ze zijn altijd even mooi. Zij is een echte vakvrouw en heeft oog voor schoonheid! Sieraden van JuJu zijn persoonlijk en op maat! »

Cherida, Zeist

« Parelketting met mooi slot laten vermaken naar parelarmband. Tevens mooie parelketting en -hangers laten maken van apart soort parels:lichtgrijs/parelmoer, bijzonder kleureffect. In enthousiasme bijzondere brede zilveren ring laten maken met maansteen omringd door rose goud. Contact prettig, kundig. Juliette luistert goed en dit vertaalt zich in een creatief product. Kortom: ik ben een zeer tevreden en blije klant. Irene Graeff »

Anoniem, VINKEVEEN


« vorige pagina [ 1 2 ] volgende pagina »

Hier kunt u uw eigen recensie achterlaten.

Naam (optioneel):
Uw woonplaats (optioneel):
E-mail:
Uw recensie:


Anti-spam-code:
Vóór het verzenden de volgende code in het veld daaronder invoeren a.u.b.

Code hier invoeren: