logo JUJU

December maand, Feest maand

Deze maand is om uzelf en uw naasten te verwennen. Met mooie persoonlijke blijvende cadeaus zoals een sieraad van JUJU. Goud of zilver, met mooie edelstenen of parels. Voor mannen een servet ring of een zilver koffielepeltje. Alles handgemaakt. Graag tot ziens in mijn atelier.

Recensies

« Juliette heeft van een bestaande witgouden ring, een prachtige en subtiele nieuwe ring met diamant gemaakt. Ik had iets in mijn hoofd, en het resultaat is mooier dan dat. Dat komt omdat Juliette echt meedenkt en door haar kennis en expertise het verschil weet te maken. Ik kom zeker terug, Juliette haar stijl gecombineerd met haar vakmanschap levert geweldige sieraden op. Haar atelier is een heerlijke plek waar je samen met haar tot mooie dingen komt, dank Juliette! »

Marrit, Zeist

« Juliette heeft 3 prachtige ringen voor mij gemaakt met 3 ronde cabuchon stenen in prachtige groen tonen. Er zijn 2 oude ringen in verwerkt, zodat ik ook deze weer kan dragen. Het was een leuke zoektocht om samen tot een bijzonder resultaat te komen. Dankjewel Juliette voor je inspiratie en persoonlijk advies! »

Sandra,, Zeist